Karlstad..

Ja nu sitter jag och Micke på tågstationen i Karlstad, väntar på att tåget ska gå! Jag överaskade honom med att åka hit i tisdags.. Jätte skönt! har sovit på hotell, ätit jätte god mat och gått på stan! Guuud vilken fin stad detta är. Har haft de rikitgt bra. Mycke folk och fullt med uteserveringar, gävle släng er i väggen! hehe =)
Ska bli drygt att sitta på tåget på väg hem tar ju ändå över 5 timmar.. Så vi är inte hemma förrän kl 22.45
Inge valborg firande för våran del, men vi har nog haft vårat här!

Katterna har stackars bella fått tagit hand om, Älskar dig gumman! så skönt att ha dig! Och Grattis till er.....


Uppdaterar när jag kommer hem





roligaste..

Med Solen rakt i ögonen står vi ett helt gäng å lirar brännboll.. såå sjukt roligt! Detta var i lördags, bästa lördagen på länge! sen bar det av hem till Bella och Rickard, efter de blev de interpool.. Micke jobbade så han kunde tyvärr inte vara med, men de kommer nog fler gånger! Vi brukar ju hinna med några under sommaren. men roligt att det blev första gången i April =)
Blev en relativt tidig kväll ändå, Nathalie vart lite full så hon gick hem vid 12.. hehe!
Igår va jag bara hemma, lite seeg! Träningsvärken hade verkligen satt sina spår..

Idag vart det en promenad med sandra och barnen ner på stan..
Nu städas och tvättad de......





tänker och tänker igen!

På verkligen allt... Ibland undrar jag själv hur jag orkar! men de gör nog kanske vi alla, eller?!?
Haft en UNDERBAR dag med mina vänner, vad skulle man egentligen göra utan dom? När killen drar för en annan brud och lämnar en helt ensam.. Med allt skit, bara försvinner från allt.. Ja jag vart lämnad, snart 1 år sen.. men knappt nått jag har orkat pratat om.. förrän nu! För nu har jag äntligen hittat MANNEN i MITT liv. jag trodde aldrig jag skulle finna kärleken igen efter den sorgen, ensamheten och nedgången som det blev.
Trodde aldrig att det skulle föra sååå GOTT med sig. Micke älskar dig över allt!
Tack alla ni som ställde upp då, Tack alla ni som ställer upp nu! Tack för att jag får ha er som mina vänner..Ni betyder allt!
Men jag säger de, allt ont för ALLTID något gott med sig.

Har varit en sjukt skön dag idag.. Tagit en promenad har jag gjort med bella och sandra, aa barnen var med dom också! Sen åkte jag och bella och hämtade Rickardo på Gävlebro..

(Man petar näsan)
- Hörrö! Hittar du nå??? haha

(Man glor)
- Hej Hej! hahah, bella DU fattar!

efter de bar det av till Willys! Men helt ärligen, gör alla om bara för att vissa affärer ska komma till stan? hehe! Maxmål efter de, aa men de var jag värd efter promenaden, neej kanske inte de!
Jag och bella drog hem till Jessica sen, skulle bygga pussel meeen... njaa gick inge bra! verken jag, bella eller Jessica kanske hade huvudet med oss.. =)

Här sitter jag, måånga centimenter kortare hår.. doftar fortfarande lite aceton, men blir ju trött i alla fall! sängen nästa! Stan imorrn tror ja.. =)

sov gott ni där.. aa just du ja!


 


Här inne!

Jaa.. Utanför är allt bra, som det ska vara.. Men.. Hur ska de vara här inne? Jag förstår egentligen inte själv vad som ska finnas där?! känner mig allt mer förvirrad för var dag som går!
Är de riktiga sånna eller... de kanske bara var en..
förtroendet till dig försvinner mer och mer, allt bara försvinner! Kanske jag som inte förstår eller begär allt för mycke..
Önskar ibland att den kunde ligga här, ligga på bordet framför mig! Blir allt bra då?

Får tänka och tänka igen!

snälla...

... Hugg av mitt huvud, jag har SÅN jävla huvudvärk. Och jaa självklart inge alvedon hemma.. Skulle egentligen hem till lilla Freya idag, skulle fira hennes 1års dag. Men orkar inte gå utanför denna dörr.
Känns precis som att jag ska ha fått migrän eller början till de i alla fall.. så kräkan kommer väl snart.. =S

Förlåt Jessica att jag inte kom idag! Men jag kommer imorrn.. Om ja får!

Nu ska jag vila mitt lilla huvud.. OCH hoppas på att min huvudvärk går över...

hej



Båten brinner!!!!

Som jag längtar efter min älskling nu, oron växer mer och mer för varje gång han åker ner till oskarshamn.. Han ringde igår kväll och berättade att båten dom bor på BRINNER, heelt sjukt.. ambulansen har varit till deras jobb ca 12 ggr, och nu brinner båten!
Sakerna hade inte kommit till skada i alla fall, så dom fick dom åka och hämta nu på morgonen, sen vidare till hotellet dom ska sova på! stackarn kom inte i säng förrän 8 tror ja.. =(
Guud va jag saknar dig, såå ensamt här hemma utan dig! Tur att jag har brudarna!

Ja ikväll ska vi brudar laga lite mat å dricka lite vin.. hehe! undrar hur denna kväll ska sluta? hehe! blir nog en hel del fylla, sen ner på heartbreak och dansa lite =)


Läääänge sen

Idag har jag varit ner på stan med bella, bellas mamma, Jessica, freya och lille wilmer.. Ganska kallt ute faktikst, sen skulle jag vara duktig och gå hem och kika om de fanns en tvättid vilket det inte fanns!
Nu håller jag på med lite mat, de blir mormors hemlagade köttbullar med potatis och gräddsås.. mm va gott..

Till kvällen blir det nog en promenad med brudarna, efter de blir de kanske lite pussel eller nå.. =)


Hörs och ses



Pussel

Idag har de varit lugnt, mysig dag med brudarna! Va först hem till Sandra och va med henne och Jessica.. Säger bara, ibland börjar man fundera vad folk håller på med. Behov av något slag?!?
Sen gick jag hem till Jessika, lagade lite mat. Jätte gott.. Tack Tack Jessica! Sen kikade Bella förbi, hon hade pussel med sig så vi löste de. Eller Bella löste nog de mästa tror ja, hehe!

Vad ska man göra nu då? Sängen lockar inte än tror ja.. =)
God natt i alla fall!


solen

Äntligen börjar våren komma på ingång, man känner verkligen lycka i kroppen. =) såå skönt! Saken blir faktiskt bättre när Micke är hemma med. Men nu åker han imorrn, jobba 4 nätter stackarn. men men.. känns som allt börjar bli en vanesak nu!
Men fortfarande jobbigt!
Idag vette katten vad vi ska göra, har städat lite.. Det var VERKLIGEN BEHÖVLIGT! Magen är det mycke bättre med, känns som vanligt nu! Blir att ta de lugnt, så de blir inge utgång för Nathalie. Som de känns nu i alla fall..hehe!

Nu sitter Micke och tjatar om att vi ska ta en promenad, och jaaa de känns som en ganska bra idé.. så nu ska jag försöka slita mig från datorn!


Påsk


Har nog aldrig varit så varmt en påsk som det har varit denna helg. Helt underbart! Har passat på att varit ute mycke nu så de har inte blivit speciellt mycket bloggande! =) Är ute i Torsåker, Bella "Tack för att du finns för mig" passa mina älskade katter där hemma..
Åker nog hem imorgon, vet inte när de blir men imorrn i alla fall! Saknad faktiskt alla där hemma nu, Men saknar lägenheten med. =)=)
Nu står mamma och lagar lite prinsesstårta som vi ska käka sen.. Men innan de så funderar jag på om jag ska ta å lägga mig i husvagnen ett tag! Vila lite efter maten....




bättringsvägen


ja nu känner jag att jag börjar känna mig bättre från min "sjukdom" körtelbuk.. Sååå skönt! Är hemma hos mamma i Torsåker, så tryggt och skönt att vara här hemma. Ha någon i närheten om det skulle vara något, genom att inte micke är hemma.
Jag och mamma bakade lite biskvier igår, Mmmm dom vart super goda.. =)

Ikväll kommer älsklingen hem.. ÄNTLIGEN! han är bara borta 4 dagar men de känns som en evighet. så skönt att ha någon att somna med i natt.. =)

Har varit och hämtat husvagnen så nu ska vi sova i den, då får vi sova i dubbel säng..


Aj Aj!


Har varit inlagt på sjukhuset, därför har uppdateringen inte varit den bästa.. Dom trodde de var blindtarmen men de va de icke! Så de var en inflammation i bukköteln. =S helt otroligt.. så nu har jag 3 fina sår på magen, som kommer fli fina ärr sen.. =(
Låg där på 111B från söndags natt tills igår! Så skönt att äntligen vara hemma! Inte skit roligt att ligga där! Men TACK till er alla som har ställt upp och kommit upp till mig! Bella, Tack för att du funnits där! Och Tack för att du finns där!

Tack även till läkarna och sjuksystrarna på 111B! Ni har varit heelt underbara!
Träffade faktiskt en riktigt rolig typ där, men hur ska jag kunna hitta på dig? måste få veta hur det gick för dig! Kanske kan be bella att spana lite på facebook, jag har ju inte de! Men man kanske kan skaffa, njaaa nog inge för mig!

Jag saknar min Älskling nå gryyyymt, stackarna har åkt på matförgiftning! fyy!
Men som tur är kommer han hem imorrn, dock på natten! men jag åker nog med mamma och hämtar honom imorrn! annars får jag inte träffa han förrän på lördag. De orkar jag inte vänta på!



RSS 2.0