Sova

Nu är jag så himla trött, ska bli underbart skönt att sova. Får skjus hem i alla fall.. Slipper man gå, de är så drygt på morgonen. Även fast de är nära så känns de som de tar en evighet. =/
Pratade med Älsklingen i natt, han har fortfarande en förkylning. Fyy! Hoppas jag klarar mig. Han fick sluta tidigare i natt alla fall. Fick han åka till båten å kurera sig.

God natt, eller ja god morgon!!


Jobbar!

Japp nu sitter man på jobbet å jobbar.. Segt!
Men de går ganska bra endå! Har jobbat en hel del denna månad, så de blir bra med pengar nästa månad. =) Kanske man kan passa på att köpa sig lite nya kläder, och även köpa lite nytt till min lilla lya. =)
Idag har man varit på stan med bella Jessica och fia ja lilla Freya va också med. Jessica du ska veta att jag tänker på dig, och finns här för dig!
Va meningen att jag och Bella skulle på Eckerölinjen denna vecka, men hon va tvungen att vara barnvakt. Är så ibland. Kanske kan hoppas på nästa vecka eller nå då! =)

Pratade även med Elin idag om att kanske gå ut på Torsdag, va så länge sen man va ut en Torsdag! Brudarna ska ut på Lördag, så man kanske följer med dom då! =)

Hittade faktiskt en klänning idag på cubus, jätte fin! Sen köpte jag ett par mjukisar på h&m, Fick ett par av mina bästa vänner för några år sen! Dom är så välanvända nu så jag måste köpa nya!

Funderar faktiskt på om jag ska ner på stan imorgon och kika efter ett par nya skor, skulle vilja ha ett par stövlar. Kanske kan locka med mig bella. hehe..


Grattis!

Grattis Älskling på 28års dagen!

Ja som sagt så fyller Micke år idag, va ner på stan på förmiddagen och köpte present.. Men de blev även en jacka och 1 par byxor åt mig. =) det behövdes.

Har ingen aning vad man ska göra idag, Mickes släktingar skulle komma hit imorgon i alla fall.. Skönt att ha han för sig själv idag!


Nervös

Har ont i magen, känner mig nästan illamående.. Jätte nervös för att göra det här idag, nu börjar jag tvivla på mig själv om jag verkligen kommer klara av de!

Man trodde aldrig att detta skulle hända, att man skulle behöva ta bort henne efter 8-9år.. Kanske hade varit skillnad om man inte har känt nått för henne, eller haft henne. Men nästan från den dagen jag flyttade hemifrån så har hon varit med.. Har haft så underbara stunder med henne.. hon är ju så mysig..
Hon ÄLSKADE verkligen Bomhus, när jag bodde där i radhuset, där mådde hon verkligen. fick vara med överallt och framförallt åka bil varje dag, och de älskar hon verkligen!

Tur i alla fall att Älsklingen är hemma, annars har de nog varit jätte mycke jobbigare!


På väg..

.. Ja nu är man snart på väg hemåt, ska bli underbart skönt att krypa ner i sängen, ännu mysigare nu när Micke är hemma. =)
Har haft en relativt lugn natt, har inte varit så trött heller.. Men börjar kännas i kroppen att man har jobbat 3 nätter. Nu är jag ledig 2 dagar, Jobbar igen på Lördag.

Idag är det en väldigt ledsam dag, Jag ska avliva min bästa vän (vovven) och det känns väldigt hårt.. Så svårt att se att hon inte får följa med hem efter besöket där!! Att ha sin bästa vän liggandes i knät, och ser hur hon somnar in, Hur ska jag klara de? Kommer jag kunna säga hejdå! Usch, blir så ledsen bara av tanken..
Hoppas jag får sova några timmar i alla fall!

..Min Ida blir min övervakande ängel..
 


Sista..

Nu är det äntligen sista natten, sen är jag ledig 2 dagar i alla fall! så skönt. Umgås med Micke och så, Micke fyller 28år på Fredag, vad ska man köpa till han då?

Har varit duktig och städat idag, skönt att ha de gjort.

Är de på riktigt?

Hahaha.. Läser en massa bloggar nu för tiden, är ju så att det är så jävla sjukt roligt att läsa vissa, Dom har barn, varit gifta men ändå beteer dom sig som att dom inte ens har gått ut skolan..*skrattretande*
Men de är tur att de finns sånt att läsa om..
Idag har jag varit med Jessica och Bella, Elin kom hem till Jessica sen mot kvällen med. Dom skulle kika på "den rätte för Rosing" Njja inge för mig, så då gick jag till joobbet. ´Bara 2 nätter kvar nu! Helt underbart..

Men de som är mer underbart är att Micke kommer hem imorrn, ska bli heeelt underbart! Saknar honom så mycke nu! Jag jobbar imorgon natt, men bara skönt att veta att han ligger hemma och sover när man kommer hem på morgonen!

Nu ska jag jobba vidare!

Mee Love You!!



Snälla!!!


Kan nån bara ge mig dom svaren jag vill ha? Kommer jag någonsin få veta vad som hände dom åren. Fanns du där alls eller va det bara under 1 gång?
Jag har fått gissa mig till allt under hela mitt liv? Ska de vara så att man redan funderar när man är 10 år gammal! Till er som är föräldrar, Ett barn behöver båda sina föräldrar..Det är när man växer upp, kommer hem till kompisarna som har båda föräldrarna som alla frågor kommer. Kommer du då kunna svara på dom frågorna? Nej!

Man kanske inte vet hur det är att ha båda, men de känns i kroppen att man saknar nått, att det är något som fattas. Det finns nog inte många som verkligen förstår mig.. Visst att det var skönt att veta att du levde, men du kunde inte ge mig dom svaren, eller kan du? Om inte. Vart ska jag finna dom??



Robinson


Jaa de blev utgång igår, Var hem till Elin där de va massa folk. Jätte trevligt!
Men Nathalie vart lika full som vanligt, jaja sånt som händer! Vaknade i morse av att de var underbart fint väder, men genom att Micke skulle åka idag så ville jag stanna i sängen med honom och känna lite närhet innan han åker.

Han åkte vid 4 tiden idag, passade jag på att röja lite hemma. Men kände att jag inte orkade sitta hemma själv. I stället för att åka hem till ¨nån stackars kompis som måste ha mig där så satt jag mig på bussen och åkte hem till mamma i Torsåker. =) Fick skjus ner på stan av Tony, skönt slapp jag gå..

Så här är jag nu, vid datorn, I Torsåker.. Faktiskt väldigt skönt. Men känner fortfarande av den där oron i magen. Vad är de för fel??

 


Dåligt

Usch känner mig så konstig i kroppen, trött och har en j*vla huvudvärk som gör mig galen. Hemma från jobbet i natt.. Orkar inte!!!


Vad är de för fel?



Jag sover till kl 12 idag. Fyy hur ska jag klara av att jobba 2 nätter till? Får inte vila något idag heller för ska ju fixa håret. =)





 


Trötter

.. Hua! Sitter vid datorn nu på jobbet! Känner mig hemskt trött, Skulle bara vilja hem och lägga mig i sängen just nu! Men de går bra bara man har gjort första natten, har ju bara 2 kvar sen. Har tatuerat mig nu =) Gjorde klart den på benet och sen blev det en stjärna på handleden.. Skiiit snyggt! Har en där hemma som är lite avis på mig nu, men han ska "gadda" sig snart han med.
Lite tråkigt att man inte får träffa Micke nu när han är hemma bara, men de är som de är.. Får hoppas jag får tillbringa lite tid med honom på Fredag för imorgon ska jag sätta i förlägning i håret =)

Nu ska jag jobba lite



Äntligen Varmt!

Vilket underbart väder vi har ute idag, måste klä om nu och bege mig ut.. kanske bara sätta sig i Solen nånstans.. =)

GRATTIS, GRATTIS bella som fyller 23år idag... www.mariaisabelle.blogg.se 



Jobba, Jobba

Jaaa och åter jobba..

Micke kom hem igår kväll, Jag hade hunnit somna med han väckte mig så man fick pussas lite. =) Han berättade mer nu vad som hade hänt, alltså 61 åringen som dog nere på oskarshamn.. Hade tydligen varit mycket i tidningen om det där nere.. Skönt att Älsklingen fick komma hem i alla fall!

Nu har Micke gått ner på stan och jag sitter här.. Jag ska jobba mellan 16 - 21 idag så jag ska ta och träna och sola lite innan.. =)
Imorgon ska jag försöka få med mig diana till träningen. Roligare när man är 2...

Sen blir det jobba 3 nätter i rad. Usch! kommer bli jobbiga dagar nu..


Olycka!

Har inte riktigt orkat skrivit här på bloggen. Men nu känner jag för att skriva några rader!
I lördags va jag och Elin ut på krogen, Robban och Bella kom förbi på kvällen så vi fick åka med honom ner på krogen.. Sjukt roligt va de! Inte lika mycke folk som sist när vi var ut med brudarna.. Men endå ganska fullt.
Pratade med Micke på natten innan jag somnade, Men han brukar alltid skicka godnatt när han kommer tillbaka till båten från jobbet.  Men när jag vaknade söndag morgon hade jag inte fått nått sms, tänkte inte mer på de somnade om!
Micke ringer 09.00 och berättar att det har hänt en olycka på jobbet, en 61årig man har dött. Fyy!

Man börjar verkligen tänka på vart killen jobbar, tänk om det har varit han! Vad har jag gjort då?!

Söndag: Jag och Elin ligger hemma hela dagen och bara flottar, hehe! De va bl.a Max, Godis, Cola och sen sallad på de.. =) I mellan där så sov vi några timmar. =)
Sen bar det av till jobbet för mig, trodde jag skulle klara mig från tröttheten genom att jag hade sovit nästa hela dagen. Men när kl va 03.00 då va jag helt slut! Men de gick bra i alla fall!


Idag har jag varit på stan med Bella och Jessica, Myste på ett café med lite god kräftskärtssallad.. mmm =) Sen bar jag av mig hemåt, hem till städningen. Brudarna skulle sola dom men de gjorde jag igår så min hud får vila idag.

onsdag eller torsdag ska jag förlänga håret.. Jag LÄNGTAR!!

Nu blir det städa! Sen får man träffa Micke idag, han kommer hem en dag tidigare. =)



 


Hos Jessica..

Micke åkte imorse när jag kom hem, känns ändå rätt ok. Man börjar vänja sig med tanken med att han ska ligga borta.. =)
Vaknade vid 14 tiden idag, Ringde Jessica och då berättade hon att ena hennes kattunge åt lite dåligt.. Så hon åkte till valbo och köpte ersättning, så då åkte jag med henne hem efter de. Här sitter jag i hennes lgh, med hennes 2 söööta barn. =)

Ikväll blir det melodifestivalen med Elin och Jessica. Sen kanske Sandra skulle kika förbi med lilla bäbisen!!

Uppdaterar senare!

Dålig Uppdatering!

Nu har det varit en väldigt dålig uppdatering på min blogg.. Fy fy!
Har varit lugna dagar för mig och Micke, Torsdags så låg Micke dålig hela dagen, Vart lite mycke hemma hos Diana och Acke! Hehe!
Själv så jobbade jag eftermiddag, Faktiskt ganska jobbigt. Helt annat att jobba kväll och natt!

Idag har hela familjen varit hemma hos oss och käkat tacos, och sen blev det jätte god efterätt.. Massa glass och maränger! Mmmm
Men sen skickade jag faktiskt hem dom för dels ville jag hinna vara lite med Micke innan han åker imorgon, sen ville jag vila innan jag skulle ut och jobba! Sitter nu här på jobbet och bloggar! Man har det ganska bra ändå. Förstår ändå inte det här med familjer, man saknar dom och har nästan ångest för att man inte ses så ofta, men när man väl ses, helst när det blir mycke folk i våran lilla 1:a så blir det nästan jobbigt.. =) Men det var jätte trevligt ändå!

Som sagt, Imorgon åker Micke igen, ner till oskarshamn för att jobba 4 nätter.. Är ganska konstigt att vara ifrån varann så här. En stor prövning på förhållande.. =)

Nu ska jag nog skura lite golv, Inte så roligt men de ska göras.. Passa på medans det är lugnt här på jobbet!






Hockey!!

Ikväll blir det Hockey hemma hos Acke och Diana! Ikväll MÅSTE vi vinna.. =) Blir några glas vin med, kanske är bra om man har något att lugna sig med! hehe!

Fick ett underbart fint halsband av min sambo idag, Älskar dig så mycke Micke!


Snö?


Varför ska de kommer mer snö nu? Jag trodde vi skulle ha vinter runt december, men nu är det mars?! Fy nu vill jag att våren ska komma..
jag och micke hade myskväll igår, drack 1 glas vin och spelade lite kort. sen vart det en kass film.. eller vi somnade innan den slutade.

Micke drog ner på stan, skulle fika med mamma sin. Jag orkade inte följa med i detta väder. Man kanske ska ta å pallra sig till jobbet och träna idag!? Njaa, jag tror jag ska kika på lite andra avenyn först. Vilken bra serie. Tänkte faktiskt jag skulle messa kusin som just fyllt 18, fråga om hon ska med mig å elin och kolla på melodifestivalen och dricka lite vin på Lördag. =)

Bella, Är så glad för din skull att älsklingen kommer hem på fredag och att du får åka iväg i helgen. De behöver du gumman.
Förstår dig nu hur det är att ha killen ligga borta, de är inte kul alla gånger! Tur att vi har varann!



En ny

..Människa har kommit till världen.. Sandra och Johan har fått ett litet syskon till Kevin. Den lilla pojken kom i natt nån gång. Så glad för eran skull. Grattis!!

I natt kom Micke hem, så skönt att få ha honom hemma några dagar! Idag blir det ner på stan en sväng, Micke ska till banken. Vette katten vad jag ska göra under den tiden.. Får väl gå i affärer, hälsa på Ella kanske. 

Igår vart det bara massa mys hemma hos Elin, vi käkade varmamackor. Sen myste vi i soffan. Jag Bella och elin. =) Jätte skönt!

 

Längtan

Nu saknar ja min sambo väldigt mycke! Men som tur är så kommer han hem i natt. =) Ska bli så skönt att få ha honom hemma några dagar. Han han varit borta nu sen onsdag morgon, men känns som de är längre än så. hehe! Hoppas den här dagen går lika fort som alla dom andra har gjort.

Micke ringde och väckte mig kl 10 idag, skönt endå att kliva upp i tid. Passade på att städa lite här hemma, dammsuga och torka golven. (De behövdes efter helgens bravader ). Ringde bella, Hon skulle ner till Elin sen och fixa naglarna så då följer jag med. Kanske ska ta och hoppa ner i ett bad?

ÄNTLIGEN så skiner solen, det är ca 5 grader varmt och det droppar från taket. snön är på väg bort och det är så underbart! Nu kan man leva med att det blir slaskigt ute så länge våren är på väg. Helt underbart sen när allt börjar blomma och den härliga doften kommer, Då känner man verkligen att våren är här och det börjar gå mot sommar. Ja gud va skönt de ska bli...


Karatefylla. =)

Hade lite fest igår här hemma, det var jag, bella, ella, sara, jessica och anna. Det var verkligen en jätte trevlig ikväll med mycke skratt och vin.. Började dricka vid 19.30 tiden, men gud var tiden gick fort. Sen när vi kollade på klockan så var hon 23.30, då beställde vi taxi. =) Men kollade även lite på melodifestivalen, men hur fan kunde caroline af ugglas gå vidare? Röstar svenska folket på henne. Jag fattar inte hur man kan tycka att den var bra.

Väl nere på krogen så är det sjukt mycke folk (kände att vi skulle gått nån annan stans egentligen) men men.. Bella säger efter ett tag att hon inte mår nå bra, hon backar 2 steg och pang, kvinnan ligger på golvet. Hon har svimmar, svimmar flera gånger innan jag och ella får ut henne ur krogen. De var så mycke folk så man fick preja sig fram. Som tur va så hjälpte vakten oss ut med henne. Hon kände sig bättre när hon kom ut och fick luft men vi åkte upp till akuten, Väl där var allt lugnt. Tror det berodde på att hon äter dåligt, de gör nog vi alla. Men alkohol på de är kanske inte så bra. =/

Men det var endå en jätte rolig kväll, mycke skratt och prat om gamla tider. hehe!

Här får ni lite roliga bilder!





Ikcäll blir det en lugn kväll, käka lite gos mat. Kanske köpa lite godis å dra några filmer. Bella och Elin, är ni med mig?



Let´s Dance med Mys..

Fredagen var en jätte mysig dag!
Jag, Bella och Jessica var och badade på fjärranhöjder. Gud så skönt de va! De va så länge sen man var och badade, Vi bubblade, bastade och solade. Efter de åkte vi och handlade lite godig, chips och läsk för en myskväll med let´s dance!
Det blev även äcklig kina mat från nå kina ställe vid fjällbacken.. Fyy inge gott.. Dom har inte de man vill ha heller.. hehe!




Efter lite let´s dance och mycke skratt hemma hos bella med Bella, Jessica, Sara, Mickis och jag så bestämde vi oss för att vi skulle ta en tur med bilen och kika om de var nå roligt folk ute! Kanske nån man kände. Vi va upp till Max, Jennifer jobbade så vi tog en läsk och cigg med henne!
Lite roliga bilder!


Ikväll blir de festa med brudarna, känna på lite gamla tider! =) Kanske blir lite kratefylla för dom flesta.. hehe!
Nu ska jag ringa bella å kolla vad hon gör..




Sliten

.. Ja idag känner man sig en aning sliten! Va ut på heartbreak igår (jag å bella) skiit kul! Hade förkula hos bella, hjälpte henne att plocka lite i lgh när jag kom hit. Innan jag kom hit så var jag å firade kusin vitamin som fyllde 18år. =) Hela släkten va där, Kul att träffa alla.. Blir ju inte så ofta i våran släkt.. =)
Men sen i alla fall så kom Olle till bella på förkula och sen träffade vi Marcus och drog ner på krogen.. Ganska mycke folk man kände, så det var roligt..
Efter krogen så ser jag å bella polisbilen, hehe. Självklart känner vi dom som bråkar..Men de löste sig til slut! Sen gick vi hemåt med damppojkarna.. haha så jävla sjuka!
Hem till bella å la oss, sååå skönt!

Bilder kommer senare under dagen!

Idag blir det let´s dance! Blogga senare med.. Uppdatera lite!



Lite Roliga bilder från kvällen med Bella!



Jätte rolig kväll i torsdags.. =)




Väntan

Sitter nu och väntar på att familjen ska komma och hämta mig! Vi ska hem till min kusin som fyller 18år idag. Grattis gumman!
Idag har jag städat lite och tvättat, det blev att köpa lite nya saker in till köket när jag, bella och diana först var till dollars och sen till Ikea.. :) Så nu är det turkost i köket, jätte fint.
Ikväll blir det hockey med brudarna. Hoppas vi vinner ikväll.. =) Men fy fan va det *K* vad ska jag göra? Känns konstigt här hemma när inte Micke är hemma, men de går bra! Blir ju fullt upp på dagarna ändå. Och i helgen ska de bli så sjukt roligt att gå ut med brudarna. Va så länge sen..Lite karatefylla kanske =) hehe

Nu ska jag ringa mamma och höra vad fan hon tog vägen..

Fest hos diana i julas.. jag å Bella!





Girl Night!

.. Japp har haft en riktig dag med tjejerna! Jätte mysigt. Vi var och käkade lite lunch sen gick vi lite på stan! =) Hittade faktiskt en topp.. Men vette fan om jag vill ha den. :S
Sen bar det av till Valbo med bella efter de åkte vi hem till Jessica och lagade lite mat! Langos, De va grymt gott!! Sen har vi även laddat lite inför helgen ska bli SÅ JÄVLA ROLIGT en riktigt tjejkväll och sen utgång.. ;)

Nu ska jag surfa lite, sen blir det sängen! Jätte trött.


Åkt..

.. Ja nu har Micke åkt ner till Oskarshamn för att jobba, blir borta 6 eller 7 dagar! Usch det känns konstigt, Men de kommer nog kännas ännu mer när man ska lägga sig ikväll.. Men sen kommer han jobba 4 och ledig 4, de kommer kännas bättre!
Nu sitter jag hemma hos bella, vette fan vad vi ska göra. Blir valbo lite senare idag i alla fall! Man är inte van att vara vaken så här tidigt så dagen blir så lång! Hehe!

Men de possitiva är att man kan somna tidigt ikväll!


Love

svårt

..... ja nu är det riktigt svårt att sova! Vad gör man? Ska upp kl 06.30.. fyy hur ska jag komma upp då?

Kattungar!

Jag och Micke har varit på stan idag, jag var på gina. Skulle köpa lite legings medans Micke gick till banken, men tror du dom hade några? nej! ja dom hade blåa, men vem fan använder de då? Men innan vi var ner på stan så gick vi hem till Päivi, min jobbarkompis. Jätte roligt att få träffa henne. Blir inte så ofta längre när man jobbar nätterna.. :/

Men i alla fall så har hon en hankatt som är 11 mån som hon ska para sin maincoon hona med.. så då har jag smilat in mig lite så min hona ska också paras med honom.. Åhh de ska bli så roligt! Har ju tagit en kull på min andra katt förut och det finns inge roligare än att ha kattungar. Mamma ska även para sin hona med honom! :) Hoppas bara att han blir könsmogen snart! Han är 50% perser och 50% brunmaskad birma.. såå sööt!

Här nedan är min svarta hona och sen är det hanen.. Kommer bli fina kattungar va??






Nu står micke och lagar lite mat, lasagne! Mmm, gott! Imorgon blir det stan med Bella och Jessica! ska bli roligt att få träffa Jessica! Va så länge sen nu! =)
Ikväll blir det nog en film kväll med Älsklingen! Gud va jag kommer sakna dig. Men vi ses på måndag eller tisdag!

Love

Hahaha..

Jaa genom tiden nu har de ju varit en del fester! Måste bara visa bild på min BÄSTA KOMPIS!!

Bella, du är en *Pingla* på denna bild.. Love You




Love

Omgjort!

Vaknade av att Mickes telefon ringde kl. 11 imorse... Hade ställt klockan på 10, men då orkade inte Nathalie gå upp. Skulle egentligen ha städat i fredags innan jag åkte till mamma, men de orkade jag inte.. Så det fick bli städning idag medans Micke va och fikade med hans mamma på stan..

Isabelle ville åka ut till valbo så då hämtade hon upp micke fört i Skutskär så han fick med sig lite grejer.. Väl ute på ikea så köpte vi lite ljus och en tavelhylla som vi ska ha sitta under fönsterspegel över soffan!! =)
När vi kom hem så började Micke fixa med fönsterspegeln, de kommer bli riktigt bra men de är inte riktigt klart. Sen hjälptes vi åt att sätta upp 2 hyllor över tv:n... Vart ganska bra eller hur?




I kväll ska jag och Micke kika på lite film.. Har nyss ätit lite hamburgare från Barcelona.. jätte gott! Micke åker tidigt på onsdag morgon kommer kännas så tomt här hemma.. Men allt går ju!

Love

Torsåker!

Jag och Micke har haft en hel helg hemma hos mamma för oss själva. Har varit helt underbart att bara få komma iväg lite, För oss själva! Micke ska ju ändå åka och jobba nu på onsdag så kändes skönt att få vara med varann.. I Fredags så lagade vi lite tacos och kollade på let´s dance, riktigt roligt.. Sen i Lördags så gick vi upp i skaplig tid, Micke höll på med att göra ett fönsterspegel (inte riktigt klar men det kommer bli riktigt fint)
Jag fixade med hästarna och va ut och red en sväng, skönt att rida själv. Får man rida lite fort i alla fall. =) kan vara skönt ibland att rensa ur tankarna.. Sen på kvällen lagade vi lite pepparbiff med potatisgratäng. Jätte gott va de!!!
Melodifestivalen kikade vi på, men va fan?! Vem fan röstade på nån av dom låtar som var med igår. Jag somnade för att det var så himla dåliga låtar! Alcazar är nog fortfarande min favvo!

Nu ska jag nog lägga mig i badet, det har man verkligen saknat hos mamma, duschen hos henne är ingen hit.. Micke äter godis och kollar tv, väntar nog på att jag ska bli klar med datorn. ;)

Vad händer imorgon då? Funderar starkt på om jag ska ta och åka och köpa färg och fixa de! sen lär jag ta tag i våran sovalkov..


Love!

RSS 2.0