Min trötta kropp...



..Ja usch fy! Vaknade först kl 11. Då gick Micke, somnar ändå om till kl 1. Men ändå ska ju ut en natt till och jobba hade velat sovit längre men bella kommer nog sen så kan vi vila ihop, eller sova nån timme! Har ändå gått bra i natt. Fick jobba med Gittan har ju inte jobbat med henne på länge så det var roligt.. Men i natt är det jag å bella, Helt underbart gumman. Äntligen!

Annars idag blir det ganska lugnt, orkar inte göra så mycket när jag jobbar. Känner även i kroppen att jag har varit sjuk! Äter ju fortfarande medicin så det är väl därför.
I helgen blir det åka till Torsåker till mamma dom ska åka till husvagnen, dom har den uppställt i medskogssjön.. Så dom skulle äntligen få åka dit hela familjen tillsammans.. Då får jag å micke vara husvakt, inte för att jag tror jag kommer få så mycke hjälp med hästarna.. =)=)

nej nu ska jag kolla om det finns nån dålig film att se..

Love


Bättre och Bättre..

..Dag för dag!

Känns mycket bättre nu i magen! Men vore väl konstigt annars äter ju 12 tabletter om dagen...Hehe!
Igår va jag äntligen så pass pigg att jag kunde gå utanför dörren, helt underbart. Jag och Diana var först och solade, sen tog vi en promenad till Dollars. =) Efter de åkte jag med Dianas mamma hem, Men vilken söt vovve dom hade köpt.. =D

På eftermiddagen så kom Ella, vi kikade på en ganska kass film.. jag sov 40min av filmen. (kanske därför den var dålig.)
Sen fick Ella för sig att vi skulle till Sandviken, jag tyckte att det vart ganska pinsamt men det var skönt att kändes bra för Ella, de var huvudsaken för mig..

Idag har jag bara tagit det lugnt, var nyss till affären. =) Funderar på om jag ska kika på en till kass film och sova lite.. ska ju ut och jobba i natt och Micke är ändå borta typ hela dan. =)

Love

Aj aj.. Min värk

I lördags skulle ju jag igentligen jobba, men fick gå hemma med lön.. =) Dom visste inte vart dom skulle placera mig. hehe. Så micke ville då att jag skulle följa med på en 30års fest i Skutskär.. Så dit bar det med Tony och Isabelle.. Ganska mycke folk och jätte trevligt, Nathalie fick en lite karatefylla bara..hehe..
När klockan va ca 23.00 så fick jag så JÄVLA ont i min mage, har haft on i några veckor från och till men då blev det värre än värt.. Ringer till SOS men dom vill ej skicka en ambulans så jag fick prata med en sjuksköterska, som ber mig att försöka lugna ner mig och försöka lägga mig ner.. Men HALLÅ på en fest??
Pratade även med Bella den stackarn och jag va ju helst hysterisk.. men efter ett tag så släppte värken. =) hade bara lite "Molvärk"...
Vi gick ner på Skuten, ja det ska tydligen vara en slags krog i Skutskär.. Haha.. Helt jävla värdelöst.. Men men folket vi var med så hade vi ändå väldigt trevligt..
Vi sov i Mickes lgh i Skutskär, Vaknade igår med världens panik. Vart fan är jag???? Tony krånglade med skjusen hem så Mormor kom och hämtade oss..

Väl hemma så gjorde vi lite mat och sen skulle vi kolla på filmen Yesman, Då fick jag så jävla ont i min mage igen, visste fan inte vart jag skulle ta vägen, tog 2 alvedon och la mig i badet.. Men de blev det ju nästan värre av. Ringde till Bella, och hon ville då vi skulle åka på akuten.. Mina änglar, Bella och Elin följde med mig upp, Hade inte orkat annars.. Tur att jag har er!
Kunde knappt gå, hur ska jag ta mig in i bilen kände jag!?! Men det gick bra..

Väl där uppe så såg alla prover bra ut.. Men sen fick läkaren känna på magen..
- Ja Nathalie, du är väldigt svälld så vi måste göra en gynundersökning..
Fy fan tänkte jag, hatar de... Finns de nån som tycker de är roligt??

Hade i alla fall en kraftig inflammation i magen, så fick utskrivet 2 sorters pencillin.. Men fick inget mot min värk.. Så har knappt sovit något i natt och har fortfarande jätte jätte ont. Hoppas att de blir bättre.. =)

Nu kommer mormor snart sen ska jag försöka få sova lite.. Om de går..

love

Hemma igen

Har varit ute hos mamma över natten, äntligen hemma igen. Borta bra men hemma bäst kan man väl säga. =) Har varit ute och ridit idag med pappa, jätte skönt.. Hästarna hade lite damp bara, pappa höll på att ramla av. :D
Sen va jag och mamma ut till valbo en sväng, in på hööks en sväng, kikade på lite ridkläder jag med. Måste köpa nya. :)

Sen fikade vi lite på sibylla, åkte vidare hemåt efter de. Kom hem då hade vi besök av Linn och Vanessa (mickes syrra och hennes tjej) jätte kul att träffa dom. Blir inte så ofta.

Och nu sitter jag här, ska nog lägga mig i badet och läsa lite i min bok. Kunde kanppt sluta läsa igår kväll när jag la mig.


Love


Kallt!

Vaknade kl. 10, men idag va det jag som fick väcka Micke kl 10.30. Käkade lite frukost sen bar det ut på en promenad, solen skiner men det är väldigt kallt blåser gör det med! Vi gick vid konerthuset.. Vilken ful byggnad.=)
Micke ska ut till Skutskär idag för att gå på begravning imorgon (stackarn) då passar jag på att åka ut till mamsen.. =) Pratade precis med henne och hon skulle komma in och hämta mig, då ska jag passa på att ta Tangillo (Hästen) på en tur, får klä mig bra bara så jag slipper frysa.


La mig faktiskt ganska bra tid igår, 00.30. Brukar bli ganska mycke senare. Kändes konstigt bara att lägga sig ensam.. Älsklingen va nere på stan hos en kompis.

Jag och Älsklingen (Love you), Ja bella du är med du också.. =)




Va på fest hos Acke, Dianas älskling, jätte trevligt. Lär vi ju ta att göra om.. =)


Love

Skön Dag!

Vaknade ca 10.30, eller ja Micke väckte mig då (Älskar dig ändå).. =) Upp och åt lite frukost. Sen bar det av på en promenad. Gick nästan 1,5h, Jätte skönt. Vi gick vid kollonin (vid fängelse) sen via upplandsleden hem till Bella och Rickard. Tiggde åt oss en kaffe där och surrade lite skit.
Nu står Micke och håller på med maten, lite bortskämd man har blivit lagar nästan aldrig mat.. =) Men måste säga att man är inte riktigt van vid att killar är pigg på att laga mat. hehe.

Jobbet ringde, ska ut och jobba i natt! förlåt Bella fattade inte riktigt att det var dom som ringde.. =S Kan ju bli så här när båda jobbar på samma ställe och vill ha nätterna båda två, men nästa gång är det din tur att jobba och jag får vara hemma.
Skönt att det snart är sommar och få schema så man vet när man jobbar, börjar bli bra jobbigt det här. Men hoppas på min Fasta tjänst snart..


Love

Sjukt!

Kolla in kvinnan, hon har inte klippt sina naglar sen 1979.. Hur fan har hon betett sig, toa besök, klä på sig? Som tur är har hon nu haft av dom i en bilolycka. Jag blir nästan MÖRKRÄDD när jag ser sånt där. Vad lider folk av? hehe..





Äntligen klar med tvätten i alla fall, ska nog ta och lägga mig i badet. sen blir det nog gå hem till bella. dom skulle kolla på seven pounds, har ju sett lite av den. Kanske inte den bästa filmen men kanske ska ge den en ärlig chans. såg en kanske bra film igår Gran Trino, lite seg i början men sen blev den faktiskt rolig.. =)

Love

Trist..

Fan vilket trist väder det är ute idag.. =( Vaknade vid 12 occh kände att det verkligen skulle behövas städas här hemma.. Så nu är jag i fullgång med städning och tvättning. Kankse inte de roligaste att göra på dagarna men de behövs verkligen. Funderar även över vart jag ska ha micron som Micke va och hämtade igår.. ??

Vet inte vad som händer förövrigt idag, funderar på om jag kanske ska ta en tur hem till Bella, beror på om dom kanske vill vara själva idag nu när Rickard har varit borta. Snart är det min tur med att ha killen ligga borta på jobb, Hur fan klarar du av det Bella? längtan måste ju vara nå olidligt.. hmm..

nee fortsätt med städning nu!


love

Myskväll..

Haft en myskväll med Älsklingen, ätit räktoast. Jätte gott!
Blir nog en film eller nå.






Love 


Äntligen..

Jaa, äntligen har jag klarat av att komma igång med bloggen. Men de va nog inte de lättaste.. hehe!

Idag har det varit en ganska lugn dag, va och tränade när jag vakna. Passade på att gå in till jobbarkompisarna och tog en fika, Höra lite skvaller :D Sen gick jag och micke till affären för att sen hem å laga lite mat. skönt att ha en man i huset som är gryym på att laga mat.. =)

Sitter nu och tittar ut över lägenheten, skulle vilja göra något nytt. men vad? Man kanske ska ta å köpa lite färg och måla i hallen i alla fall, Gjorde de i köket för ett tag sen. Vart riktigt bra.
Micke åkte till Skutskär för ett tag sen så jag funderar på om jag ska kika på lite Andra Avenyn, Vilken bra serie =)



Love

  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0